Tarieven 

 

Wat zijn de kosten en hoe kan ik betalen?

Voor counselling is een vergoeding via de zorgverzekeraar mogelijk. Informeer hiervoor bij uw verzekeraar. Kijk voor eventuele vergoedingen op deze vergoedingenlijst of op  https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/counseling

Voor Leefstijlcoaching; https://blcn.nl/vergoeding-leefstijlcoaching/

De kosten kunnen voorafgaand aan een sessie , bij voorkeur digitaal, betaald worden bij het boeken van een consult. Per mail zal een tijd en datum vastgelegd worden.

De factuur ontvang je per mail.

 

Tarieven

Kennismaking/intake van 40 min             €25 vrijgesteld van btw

Consult.                                                         €65 per uur* vrijgesteld van btw

Teams/bedrijven/scholen                   offerte op maat

 

* Het genoemde bedrag is het uurtarief voor een standaard sessie van 60 min vrijgesteld van btw. Indien gewenst kunnen sessies worden verlengd. Voor gesprekken na 18.00 geldt een avondtarief van 125%. 

 

AGB-codes

Worden vermeld op facturen en kunnen desgewenst opgevraagd worden. (9000,9037&9038)

Vergoedingen

Voor counselling is een vergoeding via de zorgverzekeraar mogelijk. Informeer hiervoor bij uw verzekeraar. Kijk voor eventuele vergoedingen op https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/counseling

https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/psychosociale-therapie

 voor leefstijlcoaching ; https://blcn.nl/vergoeding-leefstijlcoaching/

Ben je in loondienst? Dan is er vaak de mogelijkheid dat de werkgever het coachingstraject vergoedt. Het gaat in dit geval veelal om coaching in het kader van loopbaanontwikkeling, ontwikkelen of versterken van vaardigheden of ziekteverzuim(-preventie).

Geen wachttijden
Een traject start altijd met een orienterend gesprek. Dit gesprek is meestal binnen enkele dagen te regelen. Het gesprek verplicht tot niets en duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens dit gesprek bespreken we de eventueel te volgen werkwijze. Vaak is er de mogelijkheid om aansluitend op dit gesprek, een reguliere sessie te doen.

Ook in de avonduren of online
Sessies zijn overdag maar ook in de avonduren mogelijk (tot 20.30u), zodat je eventueel na het werk kunt komen. Online of hybride is ook een optie.

Afzeggen of verzetten van een sessie
Afspraken dienen 24 uur van tevoren afgezegd te worden: dit is kosteloos. Indien dit niet gebeurt kan het tarief van de sessie in rekening gebracht worden.

 

Praktijk LinQ 

kvk; 78369959