Voor wie?

In de praktijk kan een ieder terecht die aan de slag wil met zijn/haar mentale en/of fysieke gezondheid en welbevinden.

Counselling en coaching is geschikt voor iedereen en alle leeftijden, mits er sprake is van een gezonde emotionele basis.

Echter gezien mijn kennis, opleidingen en ervaring op het gebied van GZ en GGZ kan het zo zijn dat ik toch iets kan betekenen, ook al ligt er problematiek op dit vlak. Waar een reguliere counsellor en/of coach altijd alleen verantwoord aan de slag mag als hier geen sprake van is, kan en mag ik net iets verder gaan in mijn hulpverlening. Dit zullen we zorgvuldig moeten bekijken en eventueel overleggen en/of afstemmen met mogelijke behandelaren die al in beeld zijn.

Let op; ook voor bedrijven, zowel mogelijkheden voor individuele medewerkers als teams.

Bij welke vragen of klachten?

Als je graag de balans terug wilt vinden en/of de stress wilt verminderen in je privé en/of werksituatie, kan counselling of (leefstijl-)coaching net dat zetje in de rug geven om het weer op de rit te krijgen. Samen onderzoeken wat de oorzaken zijn en welke veranderingen aangebracht kunnen worden, zodat je weer kunt genieten van het leven en je relaties.

Het gevoel hervinden van controle hebben en geen slachtoffer meer te zijn van de situatie. Weer zelf in het zadel komen van je leven en je toekomst.

Als counsellor zal ik begeleiden en ondersteunen in dit proces en jou helpen de gereedschappen aan te reiken die bij jou en jouw mogelijkheden en situatie passen, om het op korte termijn zelfstandig en weer zelf te kunnen doen.

Ook in het geval van kinderen met faalangst, weinig zelfvertrouwen of bijvoorbeeld kinderen waarvan het gezin in een scheiding verwikkeld is. Kinderen die dader/slachtoffer zijn van pesten kunnen ook zeker baat hebben bij een counsellingtraject. Indien nodig kan familiecounselling ingezet worden of kan er in groepen een aanbod gedaan worden. 

 

GZ & GGZ

Gezien mijn kennis, opleidingen en ervaring op het gebied van GZ en GGZ kan het zo zijn dat ik toch iets kan betekenen, ook al ligt er problematiek op dit vlak. Waar een reguliere counsellor of coach altijd alleen verantwoord aan de slag mag als hier geen sprake van is, kan en mag ik net iets verder gaan in mijn hulpverlening. Dit zullen we zorgvuldig moeten bekijken en eventueel overleggen en/of afstemmen met mogelijke behandelaren die al in beeld zijn.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb